Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Enchanting Sandalwood - lumoava santelipuu puhdistusneste 250 ml

Maison Berger Enchanting Sandalwood - lumoava santelipuu puhdistusneste 250 ml

Maison Berger Enchanting Sandalwood - lumoava santelipuu puhdistusneste 250 ml

Hinta
9,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Enchanting Sandalwood on mausteinen ja täyteläinen tuoksu, täyttöpakkaus katalyyttiseen lamppuun. Tuo kotiisi ylellinen ilmapiiri tällä upealla tuoksulla.
Latvatuoksussa yhdistyvät mustaherukka ja mandariini, sydäntuoksussa kielo, santelipuu ja ruusu sekä pohjatuoksussa santelipuu, myski ja hunaja.

Ominaisuudet:

  • levittää ihanan tuoksun koko tilaan
  • voidaan huoletta jättää ilman valvontaa
  • tuhoaa huoneessa olevat hajut mukaan lukien tupakansavun, ruoankäryn tai lemmikeistä aiheutuvan hajun
  • puhdas puuterimainen ja hunajainen tuoksu
  • puumainen tuoksu

Käyttöohjeet:

Poista lampusta koristekansi ja umpinainen sammutuskansi ja valuta suppilon avulla tuoksuesanssia max. 2/3 lampusta. Laita sydän ja kivi takaisin paikalleen lamppuun ja sulje sammutuskannella. Noin 20 minuutin jälkeen, kun lanka on kostunut kokonaan kiveen asti, ota sytytin ja sytytä kivi. Anna liekin palaa noin 2 minuuttia ja puhalla se sen jälkeen sammuksiin. Peitä kivi reijällisellä koristekorkilla. Katalyysiprosessi on käynnistetty ja lamppu alkaa tuoksua. Kun haluttu tuoksutaso on saavutettu, sammuta lamppu umpinaisella korkilla. Se päättää katalyysireaktion. Voit myös vaihtaa lampun huoneesta toiseen sammuttamatta sitä välillä.
Raikasta näin myös kesämökki, auto tai muu tunkkainen tila.

Tämä tuoksu on lämmin ja intensiivinen = ruusu-kaneli-pippuri-santelipuu-patsuli-meripippuri-vanilja-balsami-valkoinen myski
Lampe Berger eliminoi ei-toivotut hajut, luo hyvän tuoksun kotiin ja sisustaa kodin upeilla lampuilla.
Mikäli tuoksu tuntuu liian voimakkaalta, voit laimentaa nestettä tuoksuttomalla Air Pur neutraalinesteellä.
Käytä Lampe Berger ilmanpuhdistuslampun kanssa kodin puhdistamiseen ja hellävaraiseen tuoksuttamiseen. Lampe Bergerissä on ainutlaatuinen ja patentoitu diffuusiojärjestelmä, joka auttaa hävittämään ei-toivotut hajut ja bakteerit ja levittämään samalla suosikkituoksusi. Puhdista ilmasi ranskalaisella tavalla.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Pakkauskoko 250 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki