Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Laventelintuoksuinen puhdistusneste 500 ml

Maison Berger laventelintuoksuinen puhdistusneste 500 ml

Maison Berger laventelintuoksuinen puhdistusneste 500 ml
Maison Berger laventelintuoksuinen puhdistusneste 500 ml

Hinta
16,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Etelä-Ranskan laventelipeltojen kauneus aromaattisessa tuoksussa, tuoreilla eukalyptus- ja päärynätuoksuilla. Kesäinen tunne Provencessa herkässä ja eloisassa tuoksussa. Tämä tuoksu on tarkoitettu lampe Berger ilmanpuhdistuslamppuun. Lavender Fields Home Fragrance on eloisa ja herkkä ja vie mielen auringon lämmittämille sinisille pelloille. Se paljastaa ensin eukalyptuksen ja päärynän tuoreen ja hedelmäisen puolensa, jonka jälkeen kaikki laventelin voima ja kauneus puhaltaa provencelaisessa tuulessa. Provencen henkäyksen tavoin tämä hajuvesi antaa sisustuksellesi raikkaan ja eloisan tunnelman.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta.
Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Pakkauskoko 500 ml

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki