Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger lamput‪»

Maison Berger Ilmanpuhdistuslamppu, pyöreä aloituspakkaus

Maison Berger Ilmanpuhdistuslamppu, pyöreä aloituspakkaus


Hinta
41,50 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Ilmanpuhdistuslamppu ja puuvilla tuoksuneste ja lisäksi pullo neutraalinestettä tyylikkäässä, lahjaksikin kelpaavassa paketissa. Aloituspakkaus, jolla pääset helposti alkuun.


Puhdista huoneilmaa aamulla, kun yö on jättänyt jälkeensä arominsa. Tee ihana kodikas tunnelma tuoksuilla illan kotonaoloon. Tästä lampusta on moneksi.


Toinen nesteistä on ns. neutraalinestettä eli tuoksutonta. Toinen pulloista on tuoksullinen puuvilla, eli puhtaan raikas tuoksu. Itse lamppu on eleetön pyöreä ja pelkistetty.

LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuodeosastolla, virustautien tarttumisen ehkäisemiseksi.

LAMPE BERGERin katalysaattori diffuusio systeemi hajottaa hienovaraisesti ilman epäpuhtauksia ja hajuja sekä raikastaa ainutlaatuisella tavalla huoneilman. Käyttämällä ilmanpuhdistus lampussa tuoksunestettä Lampe Berger tarjoaa myös hurmaavan huonetuoksun. Tuoksut ovat ranskan johtavien parfymeerien luomia - nämä tuoksut tuovat sielun ja tyylin koteihin.

Tämä aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset lampun käyttöönottoon. Pakkauksessa on pyöreä lasinen lamppu, kaksi nestepulloa ja lanka, joka asennetaan itse paikalleen nesteen lisäämisen jälkeen, sekä selkeät ohjeet. Lampun lisäksi pakkauksessa So Neutral -neutraalineste 180ml ja tuoksullinen puhdas puuvilla neste.

HUOM! Maison Berger -lampuissa on sallittua käyttää ainoastaan Maison Berger nesteitä.  Neutraalinestettä voi käyttää lampussa sellaisenaan tai sen avulla voi laimentaa tuoksullisia nesteitä. 180ml pullo riittää noin 20 x 20min käyttöön.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 350 x 350 mm.


Paino
1,2 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki