Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Cachmire blanc puhdistusneste 1 litra

Maison Berger cachmire blanc puhdistusneste 1 litra

Maison Berger cachmire blanc puhdistusneste 1 litra
Maison Berger cachmire blanc puhdistusneste 1 litra

Hinta
28.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Cachmire Blanc - valkoinen kashmir puhdistusneste, 1000 ml Lampe Berger huoneilman puhdistajaan. Tuoksussa on nimestään huolimatta useita eri vivahteita ja näet tuoksut tuoksupyramidi kuvasta.
Kashmirin pehmeä puumainen aistillisuus luo välittömästi tuoksumukavuuden tunteen ja sekoittuu bergamotin elinvoimaisuuteen ja vesituoksujen keveyteen. Tätä huippukolmikkoa kantaa kukkakimppu appelsiininkukkaa, ylangylangia ja jasmiinia, jonka pehmeää hienostuneisuutta korostaa valkoinen myski. Santelipuu ja patchouli täydentävät tuoksukoostumuksen ripauksella puumaista tuoksua.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.

Pakkauskoko 1000 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 80 x 230 x 80 mm.


Paino
1,2 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki