Tee kaikista pastaruoista herkkua tällä Nicolas Vahén kauniilla ja maukkaalla tagliatellella. Eloisat keltaiset ja vihreät värit tulevat munista ja pinaatista, jotka on vaivattu huolellisesti taikinaan. Menetelmä, jonka italialaisten nonnojen sukupolvet ovat kehittäneet, jotta värit ja maut säilyvät myös kypsennyksen jälkeen. Tagliatelle on leikattu, jotta pinta karkea ja rustiikki, joten kastike pysyy paremmin kiinni. Lisää kastiketta ja enemmän makua joka suupalalla. Mitä muuta voisit toivoa. Tarjoile klassisen bolognesen kanssa tai sekoita se johonkin Nicolas Vahén herkullisista pestoista nopeaksi annokseksi tai kylmäksi pastasalaattiksi.
Parasta ennen: 24.1.2026
250 g
Sisältö: durum @vehnämanna, @muna 20 %, kuivattu pinaatti 3 % vihreästä pastasta (1,5 % kokonaismäärästä).
Ravinto / 100 g.
Energia kJ: 1544 / kcal: 365
Rasva: 3.4, - josta tyydyttyneitä: 1.0
Hiilihydraatti: 68, -josta sokereita: 3.0
Kuitu: 3.0
Proteiini: 14
Suola: 0,08