Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lue tietosuojaseloste
Tilausehdot
Usein kysyttyä

Tietoa www.sisustuslaventeli.fi stä

Sisustus Laventeli ja Pikku Pepita on vuonna 2008 perustettu sisustus- ja vaateliike. Verkkokaupassamme myymme lähinnä sisustustuotteita. Meiltä löydät sisustustuotteita sekä kauniita tekstiilejä kodin kaikkiin tiloihin. Tuotteiden lisääminen ostoskoriin on helppoa ja maksu onnistuu helposti myös.

Sisustustuotteita löydät laajasta valikoimastamme mm. seuraavilta toimittajilta: Lene Bjerre Design, Antic Line Creations, Nicolas Vahe, Ib Laursen, Svanefors, Boel & Jan, GreenGate, Le Pere Pelletier, Compagnie de Provence ja lukuisa joukko muita tunnettuja merkkejä.

Vaatepuolella lähinnä kivijalkaliikkeestämme Haminan Raatihuoneentorilla löydät yksilölliset vaatteet niin arkeen kuin juhlaan, sekä asusteita huiveista hattuihin ja koruihin sekä erilaisiin hiuskoristeisiin ja vöihin. Edustamme mm. Cream, Kaffe, S. Oliver, Marc Lauge, Frank Lyman, Pieszak ja Tramontana vaatemerkkejä.