Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lue tietosuojaseloste
Tilausehdot
Usein kysyttyä

Tietosuojaseloste

SISUSTUS LAVENTELI OY:N VERKKOKAUPAN TIETOSUOJASELOSTE
 
1. REKISTERINPITÄJÄ
Sisustus Laventeli Oy (myöhemmin "me") käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja tilauksen käsittelemiseksi, asiakassuhteen hoitamiseen, sekä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.
 
Meille on tärkeää, että tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi. Alla kerromme lisää henkilötietojesi käsittelystä.
Huomaathan,    että tämä tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan Sisustus Laventeli Oy:n rekisterinpitäjänä suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn.
Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii maksupalveluntarjoaja.
Maksupalveluntarjoajien tietosuojaselosteet ovat luettavissa palveluntarjoajan omilta sivuilta:
 
Checkout <https://checkout.fi/>
 
2. YHTEYSTIEDOT
Rekisterinpitäjän yhteystiedot:
Sisustus Laventeli Oy
Y-tunnus 2202921-8
Raatihuoneentori 12
49400 HAMINA
kauppa@sisustuslaventeli.fi
050 3870492
 
Asiakasrekisteristä vastaava henkilö:
Sanna Vapalahti
Omistaja
kauppa@sisustuslaventeli.fi
 
3. KERÄTYT TIEDOT
Rekisteröityneistä tai tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme seuraavia
tietoja:

 
* etu- ja sukunimi;
 
* sähköpostiosoite;
 
* postiosoite;
 
* puhelinnumero;
 
* muut asiakkaan antamat lisätiedot;
 
* tilaus- ja toimitushistoria;
 
* valittu maksutapa;
 
* mahdollinen asiakaskommunikaatio tai reklamaatiot;
 
* suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot; ja
 
* yritysasiakkaiden edustajien kohdalla yrityksen nimi ja y-tunnus.

Lisäksi
   voimme käsitellä kaikista verkkokaupan vierailijoista eräitä teknisiä
tietoja, joita voidaan joissain tilanteissa pitää henkilötietoina.
Tällaisia tietoja ovat:

 
* IP-osoitteesi;
 
* käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi;
 
* verkkokaupasta etsimäsi tuotteet; ja
 
* sivuhistoria verkkokaupan sisällä.

4. EVÄSTEET JA ANALYTIIKKATYÖKALUT
Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkokauppamme käytettävyyttä ja toimivuutta.
   Lisäksi hyödynnämme evästeitä analytiikkatiedon keräämiseksi ja
sosiaalisen median tilien integroimisessa sivustollemme.
Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto. Jos et
halua sivustojen tallentavan evästeitä tietokoneeseesi, voit estää
evästeet selainasetuksistasi. Tällöin emme voi taata, että
verkkokauppamme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.
Käytämme Google Analytics -työkalua. Lisää tietoa Google Analyticsin
tietosuojasta on saatavilla osoitteessa Google Analyticsin
tietosuojaselosteesta
<https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi.>.
 
5. MISTÄ SAAMME HENKILÖTIEDOT?
Lähtökohtaisesti saamme tämän tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot rekisteröidyiltä itseltään tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä.
Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä
automaattisesti.
 
5. TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA PERUSTEET
Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää seuraaviin lain ja suostumusten
mukaisiin käyttötarkoituksiin:
 
Tilaussopimuksen täytäntöönpanoon
Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista
   varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta
koskevien reklamaatioiden tai takuuta koskevien tilanteiden yhteydessä.
 
Asiakasviestintään ja asiakassuhteen hoitamiseen
Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja
asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen.
Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja
kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä
viestisi käsittelyyn.
 
Suoramarkkinointitarkoituksiin
Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme tai muulla tavoin ilmaissut haluavasi
vastaanottaa suoramarkkinointimateriaalia, voimme käsittellä
henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointimateriaalia,
kuten tietoa tuotteistamme sekä ajankohtaisista tarjouksista ja
tapahtumista.
Lisää
   tietoa henkilötietojen käyttämisestä suoramarkkinoinnissa saat kohdasta
   11. Sinulla on aina oikeus kieltää sähköinen suoramarkkinointi.
 
Henkilötietojen käsittelyn perusteet
Käsittelemme henkilötietoja hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat
velvollisuutemme rekisteröityä kohtaan, tai sopimuksen tekemistä
edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Lisäksi käsittelemme
henkilötietoja suostumuksen perusteella silloin kun rekisteröity on
antanut henkilötiedon käsittelylle suostumuksensa, sekä oikeutetun edun
perusteella ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme,
esimerkiksi verkkosivuanalytiikan keräämiseen.
Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa minä tahansa
ajankohtana ottamalla meihin yhteyttä.
 
7. SÄILYTYSAIKA
Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin lainsäädäntö
sitä vaatii tai kuin se on tarpeellisia yllä yksilöityjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.
 
8. HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE
Pääsääntöisesti käsittelemme henkilötietoja Euroopan talousalueen sisällä.
Saatamme kuitenkin joissain tilanteissa siirtää henkilötietoja käsiteltäväksi
tämän alueen ulkopuolelle. Tällöin huolehdimme, että kansainvälisiä
siirtoja koskevat sopimukset sisältävät kansainvälisiä siirtoja koskevat
   mallilausekkeet tai että siirrot muuten tapahtuvat muun kulloinkin
voimassaolevan EU-komission hyväksymän järjestelyn mukaisesti,
esimerkiksi Privacy Shield -ohjelman puitteissa.
 
9. HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT
Emme luovuta henkilötietojasi Sisustus Laventeli Oy -organisaation ulkopuolisille
osapuolille, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:
 
Oikeudellisista syistä
Voimme luovuttaa henkilötietoja Sisustus Laventeli Oy:n ulkopuolisille osapuolille,
jos pääsy henkilötietoihin on kohtuullisesti katsoen tarpeellista (i)
soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi;
   (ii) petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin
rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien
havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai
(iii) muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi
lainsäädännön mukaisesti.
 
Valtuutetuille palveluntarjoajille
Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille
   palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalvelusta vastaavalle
palveluntarjoajalle. Sopimuksemme palveluntarjoajiemme kanssa sisältävät
   sitoumukset, joiden mukaisesti palveluntarjoajat sitoutuvat
rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän
tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.
 
Nimenomaisella suostumuksellasi
Voimme luovuttaa henkilötietoja Sisustus Laventeli Oy:n organisaation ulkopuolisille
kolmansille osapuolille muista, kuin edellä mainituista syistä, kun
meillä on siihen rekisteröidyn nimenomainen suostumus. Rekisteröidyllä
on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa ottamalla meihin
   yhteyttä.
 
10. HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT
 
Oikeus saada pääsy tietoihin
Rekisteröidyillä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa, joita Sisustus Laventeli Oy
käsittelee. Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi, mitä
henkilötietoja käsittelemme sekä mihin tarkoitukseen näitä tietoja
käytetään.
 
Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Sinulla on oikeus saada virheelliset, epätarkat, vaillinaiset, vanhentuneet tai
   tarpeettomat henkilötiedot, joita säilytämme, korjatuiksi tai
täydennetyiksi toimestamme. Ottamalla meihin yhteyttä voit päivittää
esimerkiksi yhteystietosi tai muut henkilötietosi.
 
Oikeus vaatia tiedon poistamista
Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Suoritamme pyyntösi mukaiset
toimenpiteet, ellei meillä ole oikeutettua syytä olla poistamatta
tietoa. Tällainen syy voi esimerkiksi olla kirjanpitolaista johtuva
velvollisuus säilyttää tietoa tai tarve säilyttää tilaustietoja
mahdollisen takuuilmoituksen todentamiseksi.
 
Vastustamisoikeus ja oikeus rajoittaa käsittelyä
Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä tai profilointia, jos
tietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten. Sinulla on oikeus
vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista myös muun muassa
silloin, kun sinua koskevat tiedot eivät pidä paikkaansa. Lisäksi
sinulla on tietyissä erityistilanteissa oikeus vastustaa
henkilötietojesi käsittelyä, jos perusteena on henkilökohtainen
erityistilanne.
 
Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Rekisteröidyllä on oikeus saada henkilötietonsa meiltä jäsennellyssä ja yleisesti
käytetyssä muodossa sekä itsenäisesti siirtää tiedot kolmannelle
osapuolelle.
 
Oikeuksien käyttäminen
Jos haluat käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, pyydämme lähettämään
meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite,
puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta.
Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.
Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia
tai jotka ovat selvästi perusteettomia.
 
11. SUORAMARKKINOINTI
Mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnin vastaanottamiseen
esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen, voimme lähettää sinulle tiedotteita
   koskien tuotteitamme, tarjouksiamme tai tapahtumiamme.
Rekisteröidyllä on aina oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietoja
suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen tai profilointiin ottamalla
meihin. yhteyttä yllä osoitettujen yhteystietojen mukaisesti taikka
käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen
peruuttamismahdollisuutta.
 
12. TIETOTURVALLISUUS
Olemme toteuttaneet hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä
suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen
suojaamiseksi. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen
taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden
varmistamiseksi.
Henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta
tämä on perusteltua. Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä
asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja
käyttöoikeuksin.

13. VALITUKSEN TEKEMINEN
Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Sisustus Laventeli Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.