Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lue tietosuojaseloste
Tilausehdot
Usein kysyttyä

Toimitusehdot

Ennakkovaraukset
Voit tilata tuotteen jota ei olla vielä varastossamme (tulossa). Lähetämme nämä tuotteet heti kun saamme niitä varastoon. Tilaukset tuleville tuotteille käsitellään erillisinä tilauksina. Se merkitsee sitä, että jos teet tilauksen joka sisältää tuotteita jotka on jo varastossa sekä sellaisia jotka ovat vasta matkalla meille, toimitetaan kaikki tuotteet yhdessä heti kun saamme niitä varastoomme.

Käsittelemme ennakkovaraukset tulevista tuotteista näin siksi, että emme voi tietää tulevatko tavarat juuri silloin kun niiden pitäisi. On suhteellisen tavallista että toimituspäivää siirretään tavarantoimittajien toimesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että perimme rahdin jokaisesta lähetyskerrasta, jossa toimitamme sinulle ennakolta tilaamasi tuotteen, mikäli haluat ennakkoon varaamasi tuotteet toimitettavan siinä järjestyksessä kuin ne tulevat varastoon.
 
Toimitukset ulkomaille
Emme tällä hetkellä toimita Suomen ulkopuolelle.
 
Rahtimaksu
Rahtimaksumme vaihtelevat ostoskorisi arvosta riippuen. Tilausta kohden veloitetaan rahtikulut ainoastaan kerran. Kaikki tuotteet toimitetaan mahdollisuuksien mukaan yhdellä kertaa.

Postiennakko
Emme toimita tuotteita postiennakolla lainkaan.
 
Maksutavat

 

Luottokortti
Luottokorttimaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Checkoutin kanssa. Hyväksytyt luottokortit ovat Visa ja MasterCard. Maksun yhteydessä kassalla ilmoitat maksutavaksi luottokortin. Kun klikkaat nappia "Suorita osto" tulet luottokorttisivulle, jossa ilmoitat luottokorttitietosi. Haluamme huomauttaa, että tilauksesi kokonaissumma tullaan veloittamaan luottokortiltasi lähipäivinä, vaikka tilausta ei voida toimittaa heti.

 

 

Verkkomaksu
Verkkomaksu maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Checkoutin kanssa.
 
Haluamme huomauttaa, että tilauksen kokonaisarvo veloitetaan tililtäsi seuraavien päivien aikana niissäkin tapauksissa joissa koko tilausta ei voida toimittaa heti.
 
Pidätämme oikeuden olla käsittelemättä verkkomaksulla maksettuja tilauksia mikäli näemme sen aiheelliseksi. Mikäli näin käy, summa palautetaan tilille ja tilaus poistetaan.
ALV
Arvonlisävero 24% sisältyy kaikkiin hintoihimme.

Toimitustavat
Tuotteiden toimituksesta vastaa DB Schenker, Matkahuolto tai Posti.

Toimitusajat
Sisustus Laventeli Oy:llä on varasto Haminassa ja meillä on normaalisti koko valikoimamme varastossa. Kaikki tilaukset, jotka tehdään ennen klo 15 arkipäivänä, pakataan samana päivänä. Huomioi että kuljetusyhtiö jakaa lähetykset vain arkipäivisin - ei lauantaisin, sunnuntaisin eikä pyhäpäivinä.
 
Sisustus Laventeli Oy ei vastaa mahdollisista kuljettajan tai toimittajien aiheuttamista viivästyksistä.
 
Palautusoikeus
Eikö tuote vastannut odotuksiasi? Käytämme 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että tuote on ehjä, alkuperäisessä pakkauksessa ja edelleen myyntikuntoinen. Rahat palautetaan 14 vuorokauden kuluessa. Palautus-/vaihto-oikeus EI koske alusvaatteita, sillä tuotetta ei voi luonteensa takia palauttaa.
 

Otathan aina ensin yhteyttä sähköpostilla kauppa (ät) sisustuslaventeli.com, jos haluat palauttaa tuotteen.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi tulee perille meille. Lähetä tuote samassa paketissa tai ota siitä ainakin alkuperäinen lähetyslomake. Joissain tapauksissa palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä voi kestää jopa 15 päivää.

MAKSAAKO TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN?

Tuotteen palauttaminen maksaa 10 euroa. Voit vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteen maksamalla itse toimituskulut, jolloin palautamme tuotteesta maksamasi summan kokonaisuudessaan.

OLEN PALAUTTANUT TUOTTEEN, MILLOIN SAAN VAIHTOTUOTTEEN TAI HYVITYKSEN?

Vaihtotuote toimitetaan heti kun palauttamasi tuote on saapunut meille. Hyvitys maksetaan käyttämääsi maksutapaan, viimeistään 10 vrk kuluessa palautuksen saapumisesta.

NOUTAMATON PAKETTI

Noutamaton tilaus ei ole palautus. Noutamattomasta tilauksesta perimme 20 € käsittelymaksun.

Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
 
Henkilötiedot
Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti palveluja ja tuotteita koskevan informaation lähettämiseen.