Pesto basilikan ja parmesanin kanssa on klassikko. Käytä sitä tapas-lautasen osana tai marinadina mozzarellaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja sisältävään tuoresalaattiin. Voit käyttää sitä myös helpon ja nopean pastan valmistamiseen. Kääntele vain pesto tuorepastan sekaan kattilassa, ja saat herkullisen, maukkaan annoksen hetkessä. Jos et ole pastan ystävä, voit myös valmistaa lohkoperunoita uunissa maustamalla ne pestolla.
Parasta ennen 17.5.2026
Aineosat: 29 % ekstraneitsytoliiviöljy, 29 % auringonkukkaöljy, 20 % basilikatiiviste, 13 % pinjansiemeniä, 3 % maustettu parmesaani (maito, suola, juoksete), 3 % suola, 2 % hera (maito), valkosipuli, viinietikka, fruktoosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, maitohappo).
Ravinto / 100 g.
Energia kJ: 2630 Energia kcal: 628
Rasva: 66 - josta tyydyttyneitä: 7.1 - Yksityydyttymättömät (g): 0 - josta monityydyttymättömiä: 0
Hiilihydraatti: 0.8 -josta sokereita: 0.5
Kuitu: 0
Proteiini: 4
Suola: 5