Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Elixir tonka puhdistusneste 500 ml

Maison Berger elixir tonka puhdistusneste 500 ml

Maison Berger elixir tonka puhdistusneste 500 ml

Hinta
16,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Tämä on sensuelli itämainen, puumainen tuoksu. Siinä yhdistyvät aitous ja tasapaino. Elixir Tonka tuo tuoksuna hienovaraisesti paahdetun tonkapavun, jossa on ripaus vaniljaa. Herkkää jasmiinia yhdistävät konjakin aromit. Huumaava makean kahvin tuoksu, joka toivottaa tervetulleeksi niin vieraat kuin omankin perheen.
Latvatuoksut: sitruuna, liköörimäinen
Sydäntuoksut: jasmiini, kahvi
Pohjatuoksut: vanilja, tonka papu, vaalea tupakka
Käytä tätä nestettä Lampe Berger ilmanpuhdistuslampun kanssa kodin puhdistamiseen ja hellävaraiseen tuoksuttamiseen. Lampe Bergerissä on ainutlaatuinen ja patentoitu diffuusiojärjestelmä, joka auttaa hävittämään ei-toivotut hajut ja bakteerit ja levittämään samalla suosikkituoksusi. Puhdista ilmasi ranskalaisella tavalla.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Pakkauskoko 500 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki