Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪» Auton ilmanraikastimet ja täyttöpakkaukset‪»

Maison Berger Ilmanpuhdistusneste elixir tonka, 250 ml

Maison Berger ilmanpuhdistusneste elixir tonka, 250 ml


Hinta
9,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Tämä on sensuelli itämainen, puumainen tuoksu. Siinä yhdistyvät aitous ja tasapaino. Elixir Tonka tuo tuoksuna hienovaraisesti paahdetun tonkapavun, jossa on ripaus vaniljaa. Herkkää jasmiinia yhdistävät konjakin aromit. Huumaava makean kahvin tuoksu, joka toivottaa tervetulleeksi niin vieraat kuin omankin perheen.

Tuoksusekoitus:

Latvatuoksut: sitruuna, liköörimäinen
Sydäntuoksut: jasmiini, kahvi
Pohjatuoksut: vanilja, tonka papu, vaalea tupakka

Käytä tätä nestettä Lampe Berger ilmanpuhdistuslampun kanssa kodin puhdistamiseen ja hellävaraiseen tuoksuttamiseen. Lampe Bergerissä on ainutlaatuinen ja patentoitu diffuusiojärjestelmä, joka auttaa hävittämään ei-toivotut hajut ja bakteerit ja levittämään samalla suosikkituoksusi. Puhdista ilmasi ranskalaisella tavalla.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Pakkauskoko 250 ml.

Käyttöohjeet:

Poista lampusta koristekansi ja umpinainen sammutuskansi ja valuta suppilon avulla tuoksuesanssia max. 2/3 lampusta. Laita sydän ja kivi takaisin paikalleen lamppuun ja sulje sammutuskannella. Noin 20 minuutin jälkeen, kun lanka on kostunut kokonaan kiveen asti, ota sytytin ja sytytä kivi. Anna liekin palaa noin 2 minuuttia ja puhalla se sen jälkeen sammuksiin. Peitä kivi reijällisellä koristekorkilla. Katalyysiprosessi on käynnistetty ja lamppu alkaa tuoksua. Kun haluttu tuoksutaso on saavutettu, sammuta lamppu umpinaisella korkilla. Se päättää katalyysireaktion. Voit myös vaihtaa lampun huoneesta toiseen sammuttamatta sitä välillä.
Raikasta näin myös kesämökki, auto tai muu tunkkainen tila.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 100 x 60 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki