Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪»

Auton ilmanraikastimet ja täyttöpakkaukset

Maison Berger auton ilmanraikastimet ovat  tyylikkäitä ja laadukkaita. Auton tuulettimen ritilään työnnettävä raikastin, jossa vaihdettava tuoksupatruuna.
Valittavanasi on monta eri mallia, joista voit valita juuri sinun autosi sisustukseen sopivan. Kaikki mallit ovat kuitenken kestävää metallia ja niissä on laadukkaat saranat ja magneetti jolla tuoksupatruuna suljetaan raikastimen sisälle.
Voit valita alkuun haluamasi mallin ja jatkossa ostaa täytöksi haluamaasi tuoksua. Uusia tuoksuja kehitetään jatkuvasti ja niiden parissa työskentelee Ranskan parhaat parfymeerit. Myös uusien raikastinmallien suunnittelusta vastaavat vaihtuvat maailmankuulut suunnittelijat. Mm. Jonathan Adler, Lolita Lempicka ja Matali Crasse.
Tuoksut vaikuttavat meihin voimakkaasti sillä ne menevät tunteisiin ja tallentuvat muistiin paremmin kuin muut aistit. Voit muistaa vanhempiesi auton tuoksun, mutta myös tuoda omaan autoosi aromaterapeuttisen mieleesi vaikuttavan tuoksun. Esimerkiksi Happy tuoksu on mieltä ylentävä ja pirtsakalla D-Stress tuoksulla karkoitat stressiä.