Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Jasmiini puhdistusneste 500 ml

Maison Berger jasmiini puhdistusneste 500 ml

Maison Berger jasmiini puhdistusneste 500 ml
Maison Berger jasmiini puhdistusneste 500 ml

Hinta
16,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Jasmiinin ystäville esitellään kukan tuoksun uusi puoliin tässä hienostuneessa koostumuksessa. Precious Jasmine -kodin tuoksu on yllättävä jasmiinin lämmön ja ylang ylangin eksoottisuuden liitto. Neilikka ja pioni luovat eloisan ja hieman puuterimaisen kukkaisen sydäntuoksun. Persikka, aprikoosi ja appelsiininkukka tarjoavat aistillisia, hienovaraisesti hedelmäisiä puolia ja antavat tälle ainutlaatuiselle tuoksulle eloisuutta. Istuta kotiisi hedelmäpuiden ympäröimän tuoksuvan kukkapuutarhan aromit. Rentoudu samalla kun upotat itsesi kukkakimpun herkkään, eleganttiin tuoksuun.
Käytä Lampe Berger ilmanpuhdistuslampun kanssa kodin puhdistamiseen ja hellävaraiseen tuoksuttamiseen. Lampe Bergerissä on ainutlaatuinen ja patentoitu diffuusiojärjestelmä, joka auttaa hävittämään ei-toivotut hajut ja bakteerit ja levittämään samalla suosikkituoksusi. Puhdista ilmasi ranskalaisella tavalla.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Pakkauskoko 500 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki