Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Puhdas Valkoinen tee puhdistusneste 500 ml

Maison Berger puhdas Valkoinen tee puhdistusneste 500 ml

Maison Berger puhdas Valkoinen tee puhdistusneste 500 ml
Maison Berger puhdas Valkoinen tee puhdistusneste 500 ml

Hinta
16.95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
The Blanc Purete - puhdas valkoinen tee puhdistusneste, 500 ml Lampe Berger huoneilman puhdistajaan. Tuoksussa on nimestään huolimatta useita eri vivahteita ja näet tuoksut tuoksupyramidi kuvasta.
Bergamotin ja mustaherukan latvatuoksut ovat yksinkertaisia ja huomaamattomia. Sydäntuoksu on puhdas valkoinen tee, tahraton kuin herkkä kimppu kieloa, ruusua ja jasmiinia. Sitten valkoisen myskin tuoksu asettuu kevyesti, sävytettynä ripauksella setriä.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.

Pakkauskoko 500 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki