Tuotteet‪» Pesuaineet ja saippuat‪»

Kide saunajää löylytuoksu

Kide saunajää löylytuoksu

Kide saunajää löylytuoksu

Hinta
8,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Kide saunajää on kuin hileistä keväistä jäätä. Kide saunajäällä saat saunomiseen uuden tunteen ja tuoksun – huikean raikasta. Saunatuoksuna Kide saunajää on erikoisuus ja kokemuksena mielenkiintoinen. Menthol kide valmistetaan synteettisesti minttuöljystä. Pieni kide n. 0,5 cm asetetaan lusikalla kiukaalle kivien päälle, tai lisätään löylykauhaan ja heitetään löylyä. Mukavan, hitaammin saunaan leviävän tuoksun saat, kun laitat pari pientä kidettä vedellä täytettyyn kiuaskuppiin/saunaveneeseen.
Kide saunajää on riittoisaa, sillä kide on kevyttä ja sitä tarvitaan vain pieni murunen – 15 g pussista riittää moneen huikean viileään saunahetkeen.
Jos haluat enemmän – valitse isompi 30 g pussi!
HUOM! ei suoraan sähkökiukaan vastuksille – kide saattaa syttyä palamaan, sillä se on valmistettu eteerisestä minttuöljystä!
Älä lisää kiteitä löylyveden joukkoon, sillä kiteet ei liukene viileään veteen.
Kide höyrystyy veden mukana kivillä ja vapauttaa ilmaan huikean raikasta mentholin tuoksua ja saa aikaan viileän ilman puraisun, mikä on hauska kontrasti kuumalle löylylle. Kiteitä voi käsitellä kuivin käsin, kosteisiin käsiin kiteistä irtoaa mentholia, joka viilentää voimakkaasti. Saunassa käsistä iholle joutunut menthol saa aikaan erikoisen polttavan-viilentävän vaikutuksen. Turvallisinta on käsitellä kiteitä saunassa esim. lusikalla. Säilytetään suljetussa rasiassa kuivassa, ei lasten käsiin! Samaa mentholia on myös erilaisissa jäägeeleissä ja lääkevoiteissa, joita käytetään esim. lihasvammoissa. Kide saunajää on myös vahva hengitysteiden avaaja – sopii flunssakauteen. Käytä varovasti, aloita pienellä määrällä esim. yksi pieni kide.
Huom! Iholle joutuessaan saunajää aiheuttaa erikoisen intensiivisen kylmän tunteen ja lisää myös verenkiertoa ko. alueella. Tästä ei aiheudu vaaraa iholle, tunne häviää hetken kuluttua.
Sisältö 100% luonnotuote menthol (valmistetaan synteettisesti minttuöljystä).
Valmistaja: Green Bee Oy, Kotka

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 250 x 10 mm.


Paino
0,9 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti