Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Peau de soie silkki puhdistusneste 500 ml

Maison Berger peau de soie silkki puhdistusneste 500 ml

Maison Berger peau de soie silkki puhdistusneste 500 ml
Maison Berger peau de soie silkki puhdistusneste 500 ml

Hinta
16,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Starckin Peau de Soie on tarkka kuvaus Philippe Starckin kuvittelemasta Kölnistä. Tämä tuoksu on nyt saatavilla kodin tuoksuna ja tuo koostumuksensa kautta esiin naiset kaikessa mysteerissään, paradoksissaan ja kontrasteissaan. Orvokin ja iiriksen hienostuneita ja aistillisia puuterimaisia tuoksuja korostavat muutama myski ja puinen tuoksu. Herkkä naisellisuus, täynnä voimaa ja luonnetta, paljastuu pala kerrallaan. Toisaalta sen nykyaikaisuus paljastuu tuoksuvan bergamotin hajuräjähdyksessä. Tätä raikkautta tasapainottaa lämmin ja maskuliinisempi pohja. Jokainen tuoksuinen tuoksu houkuttelee, viettelee ja vastaa toisilleen. Tämä Philippe Starckin suunnittelema Peau de Soie tuoksu muodostaa kauniin tasapainon lempeyden ja persoonallisuuden välille.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Pakkauskoko 500 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki