Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lue tietosuojaseloste
Tilausehdot
Usein kysyttyä

Maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 19.1.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sisustus Laventeli Oy y-tunnus 2202921-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sisustuslaventeli.fi -ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet laskun loppusumman.
Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay


ALV
Arvonlisävero 24% sisältyy kaikkiin hintoihimme.

Toimitustavat
Tuotteiden toimituksesta vastaa DB Schenker, Matkahuolto tai Posti.

Toimitusajat
Sisustus Laventeli Oy:llä on varasto Haminassa ja meillä on normaalisti koko valikoimamme varastossa. Kaikki tilaukset, jotka tehdään ennen klo 15 arkipäivänä, pyritään pakkaamaan samana päivänä. Huomioi että kuljetusyhtiö jakaa lähetykset vain arkipäivisin - ei lauantaisin, sunnuntaisin eikä pyhäpäivinä.

Sisustus Laventeli Oy ei vastaa mahdollisista kuljettajan tai toimittajien aiheuttamista viivästyksistä.

Palautusoikeus
Eikö tuote vastannut odotuksiasi? Otathan aina ensin yhteyttä sähköpostilla kauppa (ät) sisustuslaventeli.fi, jos haluat palauttaa tuotteen. Käytämme 14 vuorokauden avointa osto- ja vaihto-oikeutta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos kadut tekemääsi tilausta, voit lähettää sen meille takaisin vaihtaaksesi sen toiseen tai saadaksesi rahat takaisin. Palautusoikeus edellyttää, että tuote on ehjä, alkuperäisessä pakkauksessa ja edelleen myyntikuntoinen. Rahat palautetaan 14 vuorokauden kuluessa. Palautus-/vaihto-oikeus EI koske alusvaatteita eikä mittaan leikattuja tuotteita, sillä tuotteita ei voi luonteensa takia palauttaa.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi tulee perille meille. Lähetä tuote samassa paketissa tai ota siitä ainakin alkuperäinen lähetyslomake. Joissain tapauksissa palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä voi kestää jopa 15 päivää.

MAKSAAKO TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN?

Tuotteen palauttaminen maksaa 10 euroa. Voit vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteen maksamalla itse toimituskulut, jolloin palautamme tuotteesta maksamasi summan kokonaisuudessaan.

OLEN PALAUTTANUT TUOTTEEN, MILLOIN SAAN VAIHTOTUOTTEEN TAI HYVITYKSEN?

Vaihtotuote toimitetaan heti kun palauttamasi tuote on saapunut meille. Hyvitys maksetaan käyttämääsi maksutapaan, viimeistään 10 vrk kuluessa palautuksen saapumisesta.

NOUTAMATON PAKETTI

Noutamaton tilaus ei ole palautus. Noutamattomasta tilauksesta perimme 20 € käsittelymaksun.
Mikäli olet eri mieltä palautusehtojen tulkinnasta tilauksesi kohdalla, pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme aina ratkaisemaan riitatilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Henkilötiedot
Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti palveluja ja tuotteita koskevan informaation lähettämiseen. Meillä ei toistaiseksi ole asiakaskirjettä tai muutakaan sähköpostiviestien lähetystä asiakkaille.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustapana on Postin palvelut ja DB Schenker. SmartPost sekä nouto Postista ja ärrältä sekä nouto liikkeestämme ovat mahdollisia toimituspapoja. Toimituskulut ovat 6,90 EUR/lähetys. Yli 70 EUR tilaukset toimitamme kuluitta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
asiakas- tai tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi

Palautusosoite:
Sisustus Laventeli Oy
Raatihuoneentori 12
49400 Hamina

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tilattu tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi.
Sisustus Laventeli Oy
Raatihuoneentori 12
49400 Hamina
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos kirje tai paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Sisustulaventeli Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Sisustuslaventeli Oy  sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.