Arte Pura


Arte Pura on italialainen muoti- ja kodinsisustusbrandi, joka tekee käsityönä tuotteensa Italiassa. Mallisto on hyvin laaja ja siinä on käytetty vain parhaita luonnonmateriaaleja.
Suunnittelija Daniela Dallavalle on lahjakas visionääri ja käyttömuodin luoja.
Kaikki tuotteet tehdään ja suunnitellaan Pohjois-Italiassa, Modenan maakunnassa. Kaikki tuotteet värjätään käsin, luonnonvärein.
Arte Pura on taiteilija ja suunnittelija Daniela Dallavallen luoma lifestyle-mallisto, joka vastaa kasvavaan haluun elää ympäristöissä, joissa kauneus, luonto ja hyvinvointi sulautuvat syvälliseen tasapainoon1. Tämä brändi välittää italialaisen käsityötaidon ja kauneuden arvon tekstiilien, taiteen ja muotoilun kautta. Arte Pura luo vaatteita ja kodintekstiilejä, jotka on tarkoitettu pukemaan ihmisiä ja heidän ympärillään olevia tiloja. Heidän lähestymistapansa rikkoo perinteisiä muotidogmeja, kuten vuodenaikojen tai sukupuolen rajoituksia, luoden uusia ja odottamattomia harmonioita. Brändin perustana ovat ristiriidat ja uudet yhdistelmät ja uusia asioita kokeillaan kaiken aikaa. Arte Pura sulkee sisäänsä menneisyyden sartoriaaliset yksityiskohdat, jotka edustavat muotimaailmaa. Tuloksena on matka ajassa, ikonisten muotojen ja värien leikki, joka rikkoo klassisuuden rajoja. ??

Arte Pura tarjoaa myös muita ainutlaatuisia tuotteita, kuten Elisa Cavaletti -vaatemalliston, Eau de Parfum -tuoksun ja kodintekstiilejä. Tämä brändi on omistautunut kauneuden yksityiskohtien löytämiseen ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan. ?

Lisätietoja ja tuotteiden valikoima löytyvät heidän verkkosivuiltaan. ??
Tuotteita on tuhansia, värejä kymmeniä, autamme mielellämme valitsemaan juuri Sinun kotiisi parhaat!

artepura.it/en

Tuotemerkin kaikki tuotteet