Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Aroma Happy puhdistusneste 1000 ml

Maison Berger aroma Happy puhdistusneste 1000 ml

Maison Berger aroma Happy puhdistusneste 1000 ml
Maison Berger aroma Happy puhdistusneste 1000 ml

Hinta
28,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Aroma Happy puhdistusneste, 1 l Lampe Berger huoneilman puhdistajaan. Tuoksussa on nimestään huolimatta useita eri vivahteita ja näet tuoksut tuoksupyramidi kuvasta. Tämä neste on aromaterapeuttinen ja helpottaa keskittymistä.
Fraicheur Aquatique tuoksu, joka sisältää eteerisiä öljyjä, jotka lisäävät hyvää oloa ja onnellisuutta. Raikkaan vihreän omenan tuoksu ja kesämelonin vetiset maut. Sydäntuoksussa hallitsevat monoi ja kukkakimpun aurinkoiset tuoksut, joita korostavat frangipani-kukat. Meripihkan, myskin ja persikan makean tuoksun päälle.
Mikäli tuoksu tuntuu mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.

Pakkauskoko 1000 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki