Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Kolmen ilmanpuhdistustuoksun setti

Maison Berger kolmen ilmanpuhdistustuoksun setti


Hinta
21,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Kolmen pullon pakkaus tuoksunestettä. Triopakkaus sisältää 250 ml kutakin, "Sparkling Orange Zest", "Sparkling Tangerine" ja "Fruity Bergamot".
Sparkling Orange Zest - Vihreä, raikas ja eloisa tuoksu, jonka latvatuoksussa on vihreää appelsiinia joka yllättää vivahduksella vadelmaa. Appelsiininkukat avautuvat sydäntuoksussa. Meripihka ja myski antavat tuoksulle rauhoittavan, täyteläisen luonteen.
Kirpeä mandariini - Mandariinin ja limen tuoksut yhdistyvät appelsiinin kanssa, mikä luo kirpeän ja raikkaan koostumuksen. Basilikan ja vihermintun puoli luo sitten aromaattista raikkautta, ennen kuin tammisammal ja patsuli antavat tiettyä eleganssia.
Hedelmäinen bergamotti - Mausteinen ja raikas tuoksu, joka kutsuu sinut matkalle Italian aurinkoisille rannikoille. Aromaattinen latvatuoksu mandariini ja appelsiini sekä intensiivinen kardemumma huokuu eloisaa asennetta elämään. Bergamotin jäljittelemätön raikkaus on aistittavissa herkästi kukkaisessa appelsiininkukan ja jasmiinin pohjassa.
Mikäli tuoksut tuntuvat mielestäsi liian voimakkaalta, voit lisätä joukkoon tuoksutonta air pur nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Pakkauskoko 3*250 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 300 x 70 mm.


Paino
0,8 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Sirja N. vahvistettu ostaja, 12.12.2023
Yleisarvosana
Kiva setti kokeilla eri tuoksuja.
Lisää kommentti

Tuotemerkki