Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut sekä ilmanpuhdistaminen‪» Maison Berger nesteet‪»

Maison Berger Tuoksuton puhdistusneste 500 ml

Maison Berger tuoksuton puhdistusneste 500 ml


Hinta
16,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Tuoksuton neutraalineste, 500 ml Lampe Berger huoneilman puhdistajaan. Käytä pelkkää neutraalinestettä puhdistamaan ja raikastamaan huoneilmaa. Halutessasi voit lisätä  tuoksunestettä tuodaksesi huoneilmaan mieleistäisi tuoksua tai käyttää pelkkää tuoksullista nestettä.
Lampe Berger on kehitetty Ranskassa alunperin sairaalaoloihin tuhoamaan bakteereita, ja sieltä se on otettu kotikäyttöön jo 1800-luvun lopulla. Lampe Berger poistaa epämiellyttävät hajut huoneilmasta, kuten esimerkiksi ruoankäryn, takan katkun tai lemmikkieläinten hajut. Lampe Berger tekee huoneilmasta raikkaan ja happirikkaan. Voit käyttää sitä myös huonetuoksuna, ja pystyt helposti säätelemään tuoksun vahvuutta. Nykyään tämä tuoksulamppu löytyy varmasti lähes jokaisen ranskalaisen kodista, ja siitä on tullut supersuosittu ympäri maailmaa.
Käytä aina ruuanvalmistuksen yhteydessä. Lamppu poistaa esimerkiksi pekonin tai kalan hajut erittäin tehokkaasi parissakymmenessä minuutissa.
Lue netistä Maison Berger käyttökokemuksista ja vakuutut tehokkuudesta varmasti.
Maison Bergel lampun lisäksi voit käyttää huonetuoksupakkauksia, joissa tikut. Niillä saat kotiisi jatkuvaa hyvää tuoksua.
Pakkauskoko 500 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 200 x 60 mm.


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.4.2024
Yleisarvosana
Kiitos erittäin nopea tilaamani tuotteen toimitus. Otin tällä kertaa neutraalin tuoksun. Hyvä tuote, näin kevätpölyn ja allergiakevään aikana, ehdoton ykkösapu sisäilmaa puhdistamaan kodissamme. Tuote menee jatkuvaan käyttöön allergiakodissa.
Sirja N. vahvistettu ostaja, 12.12.2023
Yleisarvosana
Hyvä laimennusaine kun en pidä kovin vahvoista tuoksuista. Korkki hankala avata,mies avasi.
Asiakaspalvelija Sanna V. 6.2.2024
Näissä kaikissa pulloissa on ns. turvakorkki, etteivät lapset saa sitä auki. Korkkia on painettava alas samalla, kun pyörittää.
Asiakaspalvelija Sanna V. vahvistettu ostaja, 6.2.2024
Näissä kaikissa pulloissa on ns. turvakorkki, etteivät lapset saa sitä auki. Korkkia on painettava alas samalla, kun pyörittää.
Lisää kommentti

Tuotemerkki