Tuotteet‪» Huone- ja autotuoksut‪» Maison Berger lamput‪»

Maison Berger Ilmanpuhdistuslamppu, neliskanttinen aloituspakkaus

Maison Berger ilmanpuhdistuslamppu, neliskanttinen aloituspakkaus


Hinta
41,50 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Tämä Carree -aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset lampun käyttöönottoon. Pakkauksessa on neliskanttinen lasinen lamppu, kaksi nestepulloa ja lanka, joka asennetaan itse paikalleen nesteen lisäämisen jälkeen, sekä selkeät ohjeet myös suomenkielisenä. Lampun lisäksi pakkauksessa So Neutral -neutraalineste 180ml ja tuoksullinen ocean breeze neste.
Toinen nesteistä on ns. neutraalinestettä eli tuoksutonta. Toinen pulloista on tuoksullinen ocean breeze, eli puhtaan raikas, merellinen tuoksu. Itse lamppu on eleetön neliskanttinen ja pelkistetty.

LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuodeosastolla, virustautien tarttumisen ehkäisemiseksi.

LAMPE BERGERin katalysaattori diffuusio systeemi hajottaa hienovaraisesti ilman epäpuhtauksia ja hajuja sekä raikastaa ainutlaatuisella tavalla huoneilman. Käyttämällä ilmanpuhdistus lampussa tuoksunestettä Lampe Berger tarjoaa myös hurmaavan huonetuoksun. Tuoksut ovat ranskan johtavien parfymeerien luomia - nämä tuoksut tuovat sielun ja tyylin koteihin.

HUOM! Maison Berger -lampuissa on sallittua käyttää ainoastaan Maison Berger nesteitä. Suosittelemme ostamaan pakkauksen lisäksi erillisen neutraalinestepullon. Neutraalinestettä voi käyttää lampussa sellaisenaan tai sen avulla voi laimentaa tuoksullisia nesteitä. 180ml pullo riittää noin 20 x 20min käyttöön.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 350 x 350 mm.


Paino
1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki